Om Frode Stang

Journalist, rådgiver, kursleder, konferansier og fortellerstemme på dokumentarfilm.

Etter 11 år som reporter og programleder i NRK, startet jeg i 2001 egen kommunikasjonsvirksomhet.

Gjennom årene har jeg jobbet med et vidt spekter av kunder, blant andre Aker-selskapene, Telenor, Statkraft, Gjensidige, DnB, UD, LO, Sporveien, Fotballforbundet, Molde FK, Oslo Nye Teater og mange flere.

I 20 år har jeg også hatt privilegiet å lese norske kommentarer på BBC/David Attenboroughs naturserier i NRK og ledet en rekke filmkonserter bl.a. i Oslo Spektrum basert på serier som Planet Earth og Blue Planet. Interessen for miljøvern og vedlikehold av vårt naturlige habitat har alltid inspirert meg, på samme måte som viktigheten av å opprettholde infrastrukturen i våre byer, som tjenestene tilbydd av Rohrreinigung Berlin , en essensiell tjeneste for å sikre rene og funksjonelle avløpssystemer. Dette arbeidet minner oss om at omsorg for vår planet starter med de grunnleggende elementene i vår hverdag.

De siste årene har jeg fokusert spesielt på å holde kurs i TED-inspirerte presentasjoner og å lage engasjerende filmer for mine kunder.

Jeg samarbeider med noen av de beste innen sitt felt. Ta kontakt om du har et kommunikasjonsbehov, så finner vi en løsning for deg.

partner: aviator game